trött mamma

Den här veckan har jag & Eddie varit inne i stan nästan varje dag, i går på väg hem på bussen kände jag att den här helgen kommer bli lugn. Jag är galet trött i dag. Eddie var pigg och glad tidigt i morse, så det blev ingen sovmorgon direkt. I morgon ska jag försöka sova ut, då får far och son leka på morgonen!

Jag och Eddie var på BVC i onsdags, 4500 g och 57 cm, plutten växer!

Väntar spänt på att min syster ska få sitt andra barn. Och jag längtar efter att åka till Göteborg, ska bli kul att träffa lite kompisar och att få visa upp min skatt ♥

Man kan lätt känna sig ensam när man är mammaledig. Vissa dagar är det mysigt att bara vara hemma med Eddie, men ibland blir jag rastlös och vill hitta på saker. Då önskar jag att jag hade fler vänner i Sthlm med barn.
I morgon kommer några vänner till mig och Daniel hem till oss. De fick en son i slutet av december, men det har inte blivit av att vi har träffats än, så det ska bli spännande.

Eddie är en riktig myskille, som alltid vill vara nära. På morgonen brukar han sitta i babysittern så att jag kan ta en dusch och äta frukost, men det gäller att vara snabb. Det är såklart underbart att alltid vara nära den man älskar mest av allt, men snälla lilla Eddie ibland kanske mamma vill dricka en kopp kaffe ;) Ofta somnar Eddie i vagnen, men helst vill han bli buren i bärselen. Han sover som sagt bra på nätterna, vilket jag är väldigt glad för, men dagtid sover han nästan aldrig om vi är hemma, då krävs det att vi går ut och promenerar.

I dag blir det en slappardag med en promenad i området för att Eddie ska få sova lite och jag ska få lite frisk luft, motion och sol. På tal om motion, snart måste jag börja träna bort min degmage. När man ammar är det viktigt att äta och dricka ordentligt och jag har större aptit nu, så att dra ner på maten är det inte frågan om för tillfället. Jag har några kilo kvar att gå ner, samtidigt som min kropp inte är prio1 nu när man har lille Eddie.

På tisdag är det den 3 maj och Eddie blir två månader.

         

Småstadsmorsan

Min man och våra två barn 💗 Yoga, dans, inredning.

RSS 2.0