sömn?

I fredags åkte jag och Eddie till Daniels jobb i Nacka. Daniel ville visa upp sin son för sina kollegor. Eddie sov såklart hela tiden :) Efter en fika på Daniels jobb tog vi en promenad till Sickla köpkvarter, kollade lite affärer och käkade.

         


I lördags var vi på namnkalas för Oskar i Handen. Första gången jag var i Handen sedan vi flyttade därifrån för två år sedan.

I går var det morsdag och jag fick fira min första morsdag :) Vi åt Indiskt inne på Söder och sedan mötte vi upp Malin & Malin. En promenad till Gamla Stan där vi tog en fika på uteserveringen på Stadsmissionens café. Det var en mysig dag! 

I dag ska vi träffa Jonna & lille Oskar i Farsta centrum. Ska snart göra iordning oss för avfärd.

Eddies sömnvanor:
Vi byter om till pyjamas runt 20- tiden och runt 21- 22 tiden får han sitt sista kvällsmål, mjölkersättning, 100 ml. Ibland kan han somna själv i sängen mätt och belåten eller så somnar han vid mitt bröst, efter att ha ammat lite. Förra veckan sov han två nätter i rad hela nätterna, från ca 22- 5.30. De senaste två nätterna har han vaknat runt 3 tiden för att äta och sedan somna om igen. I natt vaknade han runt 3- 4 tiden och var pigg och glad. Jobbigt när man själv är trött och vill sova och Eddie ligger där bredvid glad och pigg. Men jag tog till det lilla knepet och la honom vid bröstet, han tackar ju aldrg nej till mat! Sen somna han. 

Försöker komma på vad Eddiepojken har för hårfärg... Blont? Rött? Ljusbrunt? Svårt att avgöra och det kommer säkert ändras flera gånger om ändå.

Den här veckan jobbar Daniel endast tre dagar, sedan ledig i 5 dagar :) På fredag eller lördag kommer mina föräldrar till Sthlm igen. Den här gången för att fira syrran som fyller 31 på söndag. Sedan stannar mamma kvar en vecka och hjälper syrran lite.
Det är så konstigt vad tiden går fort. Eddie växer som bara den och snart är det juni och sommar och midsommar och Daniels långa semester!
 
                                             nybadad Eddie, 26 maj.        

Småstadsmorsan

Min man och våra två barn 💗 Yoga, dans, inredning.

RSS 2.0