mjölkstockning

Natten till i går låg jag och huttrade och frös som f*n. Daniel försökte värma mig och jag försökte slappna av, tillslut gick jag upp och satte på mig dubbla mjukisbyxor, en tröja, en kofta, fårskinnstofflor och en vintermössa. Sedan sov jag typ en halvtimme innan det var dags att mata Plutten. Jag funderade på om jag hade feber och det visade sig att jag hade 39, 6 graders feber. Jag var yr, så Daniel fick hjälpa mig att bära Plutten osv. Dagen därpå skulle jag få besök av mina fina kursare. Typiskt. På morgonen mådde jag bättre, jag och Plutten lyckades sova lite på morgonen och febern hade gått ner till 38. Jag kände mig piggare och tyckte bara att det var skönt att få besök, lite avlastning plus att de fixade lunch till mig :)

   
Clara & Plutten.    Anna, Malin, Plutten & Clara.
  
Febern under dagen låg runt 37- 38, men lagom till Daniel kom hem från jobbet hade den stigit till 40 grader och ett tag var den upp i 40, 6. Daniel ringde vårdguiden som berättade hur jag skulle ta hand om min mjölkstockning och att vi skulle åka till sjukhuset om febern inte gick ner eller om den steg mer. När vi gick och la oss hade jag typ 39, 5 och vi kunde sova lite. Nästa gång jag gick upp för att amma hade jag 40 graders feber igen. Men kl 5 i morse när jag och Plutten var uppe var febern nere på 37. Mina kläder var svettiga och äckliga. Jag tog en dusch och sedan dess har vi spenderat morgonen i soffan framför tv:n. Ammar, kollar tv, sover lite. Önskar vi kunde sova mer, men Plutten brukar vara vaken vid den här tiden så det får (förhoppningsvis) bli mer sömn senare under dagen.

I dag ska vi egentligen till BVC för att väga och mäta Plutten, men jag ska ringa och avboka den tiden. Jag kommer inte orka röra mig någonstans idag. Förhoppningsvis går det åt rätt håll nu och jag ska slippa hög feber, men man vet aldrig.

Småstadsmorsan

Min man och våra två barn 💗 Yoga, dans, inredning.

RSS 2.0